[Přeskočit navigaci]

Zásady ochrany osobních údajů v AHProfi.cz

My, společnost AHProfi s.r.o., Letkovská 38, 32600 Plzeň, IČ: 64357767, DIČ: CZ64357767, zapsána v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Plzni, oddíl C vložka 6806, jsme správcem a zároveň zpracovatelem osobních údajů, které nám poskytnete.

Ujišťujeme Vás, že nakládání s osobními údaji provádí kompletní tým AHProfi.cz  s velkou obezřetností v rámci platné legislativy České republiky již od roku 2000 (hlavně zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění), tak i nyní po aktualizaci od 25.5.2018 evropskou směrnicí GDPR (směrnice Evropského parlamentu a Rady 95/46/ES).

Schraňujeme pouze nezbytně nutné informace, o kterých Vás zde transparentně informujeme. V případě, že chceme další informace, které bychom chtěli využít např. pro marketingové účely (poskytnutí většího komfortu při nákupu, nebo poskytnutí specifické nabídky či slevy, apod.), Vás o ně požádáme prostřednictvím zaškrtávacích políček a následným potvrzením emailem. Pokud si souhlas rozmyslíte, můžete kdykoli zažádat o výmaz osobních údajů (emailem na info@ahprofi.cz).

Pokud zákon nestanovuje jinak, pak maximální lhůta pro uchovávání osobních údajů nepřekračuje 3 roky.

 

Jaké osobní údaje zpracováváme:

  • Identifikační a kontaktní údaje: jméno, příjmení, firma, fakturační a doručovací adresa, telefon, email, IČ, DIČ, číslo účtu.
  • Detaily objednávky: položky zboží a jejich cena.
  • Emaily (doručené i odeslané).
  • IP adresa.
  • Cookies.

 

Zpracování osobních údajů provádíme převážně z těchto důvodů:

Vyřízení objednávky.

K samotnému vyřízení Vaší objednávky potřebujeme jméno a příjmení, jméno firmy*, fakturační a dodací adresa, telefon a email, IČ a DIČ* (* pouze v případě objednávky na právnickou, nebo fyzickou osobu podnikatele).

Archivace osobních údajů na základě zákona o účetnictví č. 563/1991 Sb a návazných zákonů (DPH, mzdy, aj.).

Ze zákona musíme archivovat faktury pro případ kontroly ze strany Finančního úřadu, které obsahují: jméno a příjmení, jméno firmy*, fakturační a dodací adresa, telefon a email, IČ a DIČ* (* pouze v případě objednávky na právnickou, nebo fyzickou osobu podnikatele). Tyto dokumenty archivujeme po dobu 10 let.

Rozesílání akční nabídky na podobné produkty prostřednictvím elektronického zpravodaje.

Evropská směrnice nám umožňuje odesílat akční nabídku prostřednictvím elektronického zpravodaje na emailovou adresu klienta na podobné (související) produkty, které jste si u nás koupili. Nechceme Vás zahlcovat kvanty bezduchých emailů. Na zajímavosti obsahu stále pracujeme a zasíláme recenze, návody, případně akční nabídky ne více jak 2x týdně. O vyřazení můžete zažádat proklikem z jakéhokoli zpravodaje (v patičce najdete odkaz, kliknete a jste vyřazeni). Přijdete tak ale o možnost zjistit informace o novinkách a případně o akční nabídce. Vaše emailové adresy uchováváme max. 1 rok od poslední objednávky.

Rozesílání akčních katalogů v tištěné podobě prostřednictvím doručovatele.

Evropská směrnice nám také umožňuje, abychom Vám zaslali tištěný katalog s akční nabídkou produktů. Náš obsáhlý akční katalog tiskneme 3-4x do roka a je velmi žádaný (mnoho zákazníků se dlouhodobě po něm ptá a nechává si je zasílat na vlastní žádost). Věříme, že Vás dokáže inspirovat produkty, které Vám denně budou pomáhat, ať jste PROFík či HOBBík. Pokud jej nechcete dostávat, stačí nám zaslat email s žádostí o vyřazení na info@ahprofi.cz. Osobní údaje: jméno a příjmení, jméno firmy, adresa, pro zaslání katalogu uchováváme max. 2 roky od poslední objednávky.

Uživatelský účet na AHProfi.cz.

Uživatelský účet na eshopu AHPROFI.cz má několik základních funkcí.

  1. Zobrazit Vaše předchozí objednávky po přihlášení do eshopu, což nám ukládá zákon.
  2. Zjednodušuje nákupní proces předvyplněním osobních údajů v košíku. Nemusíte pak vždy znovu vyplňovat: jméno a příjmení, jméno firmy*, fakturační a dodací adresa, telefon a email, IČ a DIČ* (* pouze v případě objednávky na právnickou, nebo fyzickou osobu podnikatele).
  3. Můžeme Vás zařadit do věrnostního programu, nebo velkoobchodního modulu. Tím získáte individuální ceny, nebo individuální dárky. A to za to stojí!

Pokud s tímto zpracováním osobních údajů nesouhlasíte, nechcete mít možnost předvyplnění údajů v košíku při příštím nákupu, nechcete být zařazeni do věrnostního programu a mít individuální ceny, případně nechcete být zařazeni do velkoobchodního modulu, pak stačí napsat email o vymazání účtu na info@ahprofi.cz a my data bezodkladně smažeme. Osobní údaje katalogu uživatelů eshopu uchováváme max. 3 roky od objednávky.

Heureka ověřeno zákazníky.

Velmi si vážíme zpětné vazby, jak nás vnímáte Vy, naši klienti. A proto Vám dáváme do ruky nástroj v podobě formuláře pro ohodnocení kvality našich služeb, který zaštiťuje garanta, kterým je velmi navštěvovaný portál Heureka.cz.

V hodnocení si dlouhodobě udržujeme vysokou kvalitu nad 96% a udržujeme si tím zlaté logo, které garantuje kvalitu, která nás zavazuje k udržování a neustálému vylepšování našich služeb. I díky takovémuto ohodnocení se snadněji rozhodnete, komu dáte svoji důvěru a kdo bude Váš dodavatel.

Portálu předáme email a název Vámi zakoupeného produktu. Heureka.cz Vám zašle emailem formulář pro vyplnění spokojenosti (nákupní proces, komunikace, kvalita dopravy a termín doručení. Tyto informace jsou předávány pro jednorázové odeslání formuláře po přibližně 10 dnech od objednání.

Základní anonymizované statistiky prostřednictvím služby Google Analytics (díky souboru cookies uloženého ve Vašem počítači).

Je pro nás velmi důležité sledovat zdroje návštěvnosti, kroky vedoucí k nákupu, či naopak k opuštění stránek. Díky těmto informací můžeme stránky zpřehledňovat, zjednodušovat, vylepšovat a to vede k Vaší větší spokojenosti. Data jsou anonymizována, takže není čeho se bát.

Základní anonymizované statistiky prostřednictvím služby měření konverzí zboží.cz.

Je pro nás velmi důležité sledovat zdroje návštěvnosti v závislosti k investicím. Data jsou anonymizována, takže není čeho se bát.

Základní anonymizované statistiky prostřednictvím služby měření konverzí sklik.cz.

Je pro nás velmi důležité sledovat zdroje návštěvnosti v závislosti k investicím. Data jsou anonymizována, takže není čeho se bát.

Základní anonymizované statistiky prostřednictvím služby měření konverzí heureka.cz.

Je pro nás velmi důležité sledovat zdroje návštěvnosti v závislosti k investicím. Data jsou anonymizována, takže není čeho se bát.

Na takovéto zpracování osobních údajů máme tzv. oprávněný zájem, tedy Váš souhlas nepotřebujeme. V případě, že s některým z bodů nesouhlasíte, můžete zažádat o výmaz z databáze a pokud to bude možné, pak to provedeme (výmaz registrace eshopu, odhlášení zasílání tištěných nebo emailových zpravodajů / katalogů, ne v případě evidence na základě zákona o účetnictví).

 

Zpracovávání osobních údajů pro marketingové účely, ke kterým potřebujeme Váš souhlas:

Remarketing (od Google) a Retargeting (od Seznam.cz a Facebook.com).

Tyto technologie Vám zjednodušují návrat na Vámi navštívené produkty v případě, že vybíráte produkty delší dobu. V obsahových sítích Vám pak zobrazují odkazy na tyto produkty a jsou na základě uložených cookies ve Vašem počítači. Tyto informace jsou předávány na dobu 14-ti dní.

K využití této služby udělujete souhlas nastavením svého internetového prohlížeče (Internet explorer, Edge, Chrome, Mozilla Firefox, aj.).

Rozšířené statistiky obratů pro evidenci velkoobchodních klientů a klientů, kteří jsou zařazeni do věrnostního programu.

Nabízíme každému klientovi zařazení do věrnostního programu, případně velkoobchodníkům do velkoobchodního modulu. Pro zařazení je nutné splnit určité podmínky, které musíme průběžně vyhodnocovat. Z toho důvodu potřebujeme zpracovávat osobní údaje. Tyto informace zpracováváme max. po dobu 3 let od poslední objednávky. Souhlas nám udělujete přihlášením do věrnostního programu, nebo velkoobchodního modulu.

 

Pro tyto účely zpracování osobních údajů nám udělujete souhlas zaškrtnutím odsouhlasení v košíku při odesílání objednávky, nebo při přihlášení odběru zpravodaje, přihlášením se do věrnostního programu, nebo velkoobchodního modulu, případně nastavením internetového prohlížeče. Tento souhlas můžete kdykoli odvolat a to formou odeslání emailu na adresu info@ahprofi.cz, nebo případně proklikem odhlášení odběru zpravodaje, který je v každém zpravodaji.

 

Kdo by mohl k Vašim osobním údajům, tedy naši zpracovatelé:

Vaše osobní údaje máme pod podrobným dohledem, za žádných okolností data neprodáváme, ani nevyměňujeme. Vyjímku kdy se k Vašim osobním údajům mohou dostat třetí strany, tvoří prověřené společnosti a jednotlivci, kteří nám pomáhají s provozem našeho e-shopu (tvůrce e-shopového řešení; správce serveru, apod.), realizací prodeje (účetní program; dopravce; apod.) a marketingem. Tyto společnosti a jednotlivci jsou vázáni mlčenlivostí a zpracovatelskou smlouvou. Předáváme jim pouze nezbytně nutné informace k výkonu dílčích úkonů a to na nezbytně krátkou dobu.

  • ANT studio s.r.o. (IČ: 29113229) – tvůrce e-shopového řešení.
  • Fortion Networks, s.r.o. (IČ: 26397994) – správce a provozovatel virtuálního serveru.
  • DISCOMP s.r.o. (IČ: 25236792) – správce serveru.
  • STORMWARE s.r.o. (IČ: 25313142) – tvůrce účetního programu Pohoda.
  • ITFutuRe s.r.o. (IČ: 274 90 432) – tvůrce doplňků pro účetní program Pohoda.
  • BHIT CZ s.r.o. (IČ: 27719391) – tvůrce doplňků pro účetní program Pohoda.
  • Tomáš Tureček (IČ: 73437883) – marketingový manažer.
  • Simona Mašková (IČ: 88514781) – junior marketingový manažer.
  • Mgr. Hedvika Nekolná (IČ: 88547396) – účetní.
  • SmartSelling a.s. (IČ: 29210372) – nástroj pro rozesílání zpravodaje.
  • Geis CZ s.r.o. (IČ: 44567359) – přepravce.
  • Geis Parcel CZ s.r.o. (IČ: 63077051) – přepravce.
  • Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. (IČ: 61329266) – přepravce.
  • Česká pošta, s.p. (IČ: 47114983) – přepravce.
  • D E L E X , spol. s r.o. (IČ: 00519049) – balící a rozesílková služba.
  • Společnost Google a jeho spřažené společnosti.
  • Společnost Seznam.cz a jeho spřažené společnosti.
  • Společnost facebook.com a jeho spřažené společnosti.
  • Zaměstnanci AHProfi s.r.o.

 

Ochrana informací.

Pod drobnohledem je software (programy, plug-iny, apod.) i hardware (počítače, servery, aj.), které udržujeme aktuální a plně zabezpečené proti možným únikům. Kontinuálně realizujeme celou řadu bezpečnostních opatření od aktualizací až po pravidelné proškolování AHProfi týmu pro práci s osobními údaji.

Osobní informace jsou ukládány na zabezpečený server. K těmto informacím mají přístup pouze zaměstnanci, kteří je potřebují k výkonu práce (zákaznický servis, fakturace, realizace objednávek), případně prověřené společnosti a jednotlivci, kteří, jak již bylo řečeno, jsou vázáni mlčenlivostí a zpracovatelskou smlouvou. Přístup udělujeme na nezbytně krátkou dobu a pouze k informacím, které nezbytně potřebují k provedení zadaného úkonu. Nemohou si je samovolně ukládat a nakládat s nimi.

 

Cookies.

Ano i toto magické slůvko naleznete v našem slovníku. Nebojte, všechny cookies nejsou špatná. Díky nim měříme základní statistiky a díky nim můžeme vylepšovat, zkvalitňovat a zjednodušovat stránky, abyste se na nich lépe vyznali. Cookies tohoto charakteru nejsou spojeny s žádnými osobními údaji a jsou anonymizované.

Druhou kategorií cookies jsou ty, které nám anonymizovaně pomáhají k vyhodnocování investic do konkrétních způsobů reklam. Tyto cookies jsou také anonymizované a tak není čeho se bát.

Třetí kategorií jsou takové, které by Vám mohli pomoci při delším nákupním procesu. Často u nás vybíráte produkty, jejichž nákup zvažujete několik dní, ba i týdnů. Zvažujete různé možnosti našeho širokého sortimentu a jakmile přijde vhodný okamžik, nakoupíte. Jenže, co když nemůžete najít vybraný produkt. Tyto cookies Vám to vyřeší. Na různých místech (u nás na eshopu i na jiných stránkách) se Vám ukáží konkrétní produkty, které jste si prohlíželi a tak rychle vyberete finální produkt.

K tomu slouží např.:

  • Google Dynamic Remarketing
  • Facebook Custom Audience
  • Imedia – retargeting Seznam.cz
  • DoubleClick Ad Exchange
  • Facebook Impressions
  • Google Adwords User Lists


Použití této třetí skupiny nám musíte dopředu schválit, jinak je nevyužíváme.

 

A jaká jsou Vaše práva?

1. Právo na přístup k osobním údajům.

Jednou ročně si můžete nechat provést výpis informací, které o Vás víme.

2. Právo na opravu.

Pokud máme nějakou osobní informaci chybně, dejte nám to vědět a my ji bezodkladně opravíme (adresa, tel., IČ, apod.).

3. Právo na výmaz.

Samozřejmě můžete zažádat o výmaz osobních údajů. Pokud nebudeme mít nějaký vyšší zákonný nebo oprávněný zájem, pak osobní údaje bezodkladně vymažeme.

4. Právo na omezení zpracování.

5. Právo na přenos osobních ůdajů.

Pokud nás požádáte o provedení výpisu, můžete jej pak předat komukoli uznáte za vhodné.

6. Právo vznést námitku.

Pokud máte jakékoli pochybnosti, nebo se domníváte, že zpracováváme Vaše osobní údaje v rozporu s právní normou České republiky, pak nám svoji námitku sdělte, posoudíme ji a pokud to bude možné, vyjdeme Vám vstříc.

7. Právo podat stížnost u ÚOOÚ.

Jestliže byste cítili, že je něco špatně a nedokážeme Vám vhodně vyjít vstříc, máte samozřejmě možnost podat stížnost u Úřadu pro Ochranu Osobních údajů. Ale pevně věříme, že toto bude krajní řešení ke kterému nedojde.

Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7
www.uoou.cz
posta@uoou.cz

 

Tyto zásady se v průběhu času mohou upravovat, jejich záměr však bude stále stejný – co nejvíce ochránit a osobní data uživatelů eshopu AHProfi.cz.
V případě, že naleznete nějakou chybu, nebo budete mít jakýkoli dotaz, neváhejte nás kontaktovat na info@ahprofi.cz nebo +420 373 036 163. Děkujeme.

 

[Přeskočit navigaci]

Odběr novinek

KnipexShuterGudeYatoLicotaVigorCondorDen BravenGAVToyaHazetBig red Jacks

Položky SKLADEM zašleme bezodkladně, položky s dostupností X dnů zašleme po naskladnění.
Při rozdělení zásilky bude dopravné a balné účtováno 2x.
Po odsouhlasení objednávky Vám zašleme potvrzovací email se dvěma objednávkami ve formátu PDF + Všeobecné obchodní podmínky.
Souhlasím
Nesouhlasím
Zavolejte nám Kudy k nám? Přihlaste se Napište si o radu